Prvoklasno psihološko testiranje u Beogradu!

Svim zainteresovanim ljudima nudimo najbolje psihološke testove po sniženim cenama. Ovakve testove sigurno nećete naći online, iz prostog razloga što su to profesionalni psihološki instrumenti, čije je licenciranje veoma skupo, te ih niko ne daje besplatno. Ali, mi ih nudimo po prilično pristupačnoj ceni…
Test inteligencije
Test ljubavi (emocionalnog vezivanja)
Test profesionalne orijentacije
Zakazivanje je u toku – pozovite nas…


TEST INTELIGENCIJE

Test inteligencije koji vam mi nudimo, nije samo jedan test, već čitava ‘baterija testova’! Izuzetan psihološki instrument za merenje inteligencije, koji se sastoji od 11 subtestova, zadaje se čitava 2 sata, i daje kvalitetnije i pouzdanije rezultate od bilo kog mensinog iq testa! Ovaj IQ test koriste psiholozi profesionalci u čitavom svetu, a rezultate koji se dobijaju možete smatrati potpuno pouzdanim i validnim (za razliku od rezultata koje daju brojni besplatni testovi)! Test je namenjen kompletnoj populaciji, budući da postoje različite verzije ovog testa, plagođene različitim svrhama (na primer: standardni test za odrasle, test namenjen mlađima, test namenjen utvrđivanju podobnosti za prevremeni polazak u školu, poseban test za kliničku populaciju itd.). Mi posedujemo sve te testove i nudimo ih svima po promotivnoj ceni…

Promotivna cena testiranja: 2000 dinara.

 

TEST EMOCIONALNOG VEZIVANJA (test partnerskih veza, test ljubavi)

Ovaj test je odličan za sve ljude koji žele odgovore na pitanja ovog tipa:
»  Zašto uvek završavam sa pogrešnima?

»  Kakva/kakav sam ja to u vezama?
»  Zbog čega se ovako ponašam kada se zaljubim?
»  Zašto mi veze ne uspevaju?
»  Da li je u meni problem ili u drugima?
Mnogo ljudi nas je kontaktiralo upravo sa ovakvim i sličnim problemima. Najjednostavniji način da se ti problemi reše je da se testirate kod nas, pa da vam mi kažemo otkud ti problemi i damo vam savete za rešavanje istih. Test koji koristimo za tu svrhu je najbolji mogući psihološki test, i naš tim je prvi u zemlji koji ga nudi svima! Važno je naglasiti da se ovaj test može koristiti, kako za testiranje ‘single’ individua, tako i za testiranje kompatibilnosti parova.

Promotivna cena testiranja: 1500 dinara.

 

TEST PROFESIONALNE ORIJENTACIJE

»  Koju srednju školu da upišem?
»  Koji fakultet da upišem?
»  Čime da se bavim u životu?
»  Sa kojim bih zanimanjem bio najsrećniji?
»  U kojoj oblasti bih bila najuspešnija?
»  Koje su moje sklonosti?

Ukoliko želite pravi, stručni odgovor na ova pitanja – mi vam to možemo pružiti! Test profesionalne orijentacije koji vam nudi naš tim, predstavlja najbolju standardizaciju svih, do sada postojećih psiholoških mernih instrumenata, namenjenih ispitivanju profesionalne orijentacije, koji se trenutno koriste u najnaprednijim zemljama sveta. Potpuno je prilagođen srpskoj populaciji, veoma pouzdan, statistički diskriminativan i validan. Jednostavno – izuzetno kvalitetan test, koji će, uz stručnu obradu (analizu) od strane našeg tima, vama pružiti najbolji mogući odgovor na pitanja koja se tiču vaše budućnosti.

Promotivna cena testiranja: 1000 dinara.


Zakazivanje testiranja je u toku!
Ukoliko želite da zakažete testiranje, ili se dodatno informišete, kontaktirajte nas…

< < < početna strana sajta
kontakt informacije > > >

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.